VVS Greve

Kim Larsen Gasteknik Aps er din lokale VVS i Greve og omegn. Vi udfører alle typer af VVS arbejde, installationer, eftersyn, reparationer og gasservice.

Uanset hvad du har brug for så står en af vores dygtige VVS montører klar til at servicere dig, det gælder både privat eller erhverv, og vi kan klare alle opgaver.

VVS montør i Greve med stor erfaring

Vores VVS montørers mange års erfaring kommer hver dag vores mange tilfredse kunder til gode. Hos Kim Larsen Gasteknik Aps tror vi på det gode samarbejde. Derfor tilbyder vi altid rådgivning og vores faglige vurdering når vi laver VVS installationer for vores kunder i Greve og omegn. På den måde sikre vi at VVS arbejdet lever op til dine behov.

Oplevelsen af vores arbejde skal altid være positiv, og i nogle tilfælde kan VVS arbejde skabe udfordring i hjemmet eller på arbejdspladsen. Derfor overholder vi alle vores aftaler og prøver at udfører arbejdet når det passer bedst muligt i din kalender, det er med til at give en bedre oplevelse for dig.

Gasservice og Naturgas

Ønsker du installationer med naturgas i Greve? Så kan vi hjælp dig. Vores VVS installatør og service montører er alle har certificeringer og godkendelser fra SEAS-NVE og Ørsted, hvilket betyder vi har den fornødne viden til at stå for dine installationer med naturgas.

Vi tilbyder også at stå for alt service og eftersyn af dine gasinstallationer med en fast serviceaftale på gasservice. Når du vælger en serviceaftale er du også sikret at dit gasanlæg altid fungere optimalt og du får fuldt udbytte af dine installationer.

VVS i Roskilde og omegn

Kim Larsen Gasteknik tilbyder ikke kun VVS i Greve, men store dele af Sjælland.

Vi kører blandt andet også i Køge, Roskilde, Karlslunde, Ballerup, Glostrup Gentofte og mange flere af de sjællandske byer. Så står du og har brug for at få lavet VVS arbejde andre steder en Greve, så kan vi stadig hjælpe dig.

Kim Larsen Gasteknik ApS

  • Ejbyvej 56, 4623 Lille Skensved
  • CVR: 82510214

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag:7.30 - 16.00*
  • Fredag:7.30 - 15.00*

* Dog ikke Grundlovsdag, 1. maj og Kristi Himmelfartsdag