VVS i Roskilde

Kim Larsen Gasteknik Aps udfører installationer, eftersyn, reparationer af alt VVS i Roskilde. Der er ikke en VVS opgave der er for stor eller for lille til os. 

Vi laver VVS arbejde for private og erhverv i Roskilde og omegn.

Erfaren VVS montør i Roskilde

Vi har arbejdet som VVS montør i Roskilde i mange år, og vores store erfaring kommer vores kunder til gode hver eneste dag. Med en stor viden omkring branchen og fokus på de rette løsninger, tilbyder vi altid vores kunder vores faglige vurdering samt rådgivning når der skal lave VVS installationer.

Alle vores VVS montører er fleksible og yder altid en god service, det betyder at vi gør alt for at arbejdet bliver lavet når det passer bedst muligt i din kalender. Vi mener det er vigtigt at der bliver fokuseret på det gode samarbejde, dette gælder private- såvel som erhvervskunder.

Gasservice og Naturgas

Med godkendelse og certificering fra SEAS-NVE og Ørsted er vores servicemontører godt udrustet til at udføre eftersyn og gasservice på dine installationer med naturgas. 

Vores VVS montører har mange års erfaring med naturgas og varme i Roskilde. Så ønsker du at få optimeret eller hører mere omkring hvad vi kan tilbyde inden for opvarmning af bygninger eller naturgas så kontakt os på
56 82 14 88 eller send en mail til info@larsen-gasteknik.dk

VVS i Roskilde og omegn

Udover VVS i Roskilde, kører vi også i store dele af Sjælland.

Vi laver blandt andet VVS arbejde i Greve, Køge, Solrød, Karlslunde, Ballerup, Glostrup, Gentofte og mange flere byer. Så selvom du bor uden for Roskilde kan vi stadig hjælpe dig med alt VVS arbejde.

Kim Larsen Gasteknik ApS

  • Ejbyvej 56, 4623 Lille Skensved
  • CVR: 82510214

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag:7.30 - 16.00*
  • Fredag:7.30 - 15.00*

* Dog ikke Grundlovsdag, 1. maj og Kristi Himmelfartsdag