Hos Kim Larsen Gasteknik ApS udfører vi alle former for VVS-arbejde.

​Vi påtager os VVS-arbejder i alle størrelsesformer - lige fra udskiftning og reparation af rør eller gasservice for private til helt store VVS-opgaver for industri og erhverv.

Stor erfaring med VVS-arbejde

Hos Kim Larsen Gasteknik ApS har vi stor erfaring inden for VVS-arbejde. Vi har stor ekspertise og besidder den rette viden inden for branchen, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde i højeste kvalitet.

Vi arbejder altid seriøst, grundigt og effektivt, når vi udfører VVS-arbejde, og vores dygtige medarbejdere er fleksible og servicemindede og vi kan altid finde en tid der også passer dig.

VVS-arbejde der er til at forstå

Vi står til rådighed med kompetent vejledning og rådgivning inden for VVS-arbejder, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du opnår den mest optimale løsning, der opfylder dine ønsker, boligens behov og dine økonomiske rammer.

Vi kender til vigtigheden af at overholder deadlines, og alle vores VVS-montører sætter en stor ære i at arbejdet leveres indenfor den aftalte tidsramme. 

Udover garanti for godt VVS-arbejde, er vores priser på VVS-arbejde fordelagtige, det gælder store opgaver såvel som mindre opgaver, som f.eks. eftersyn på gaskedel.

​Få et tilbud på VVS-arbejde

​Vi er dit lokale VVS-firma i Køge og omegn, men vi kører gerne ud til VVS-arbejde over det meste af Sjælland, så ring til os på tlf. 56 82 14 88  eller skriv på info@larsen-gasteknik.dk for at få flere oplysninger eller for at få et uforpligtende tilbud på det VVS-arbejde du godt kunne tænke dig at få udført.