VVS-arbejde i Køge

Kim Larsen Gasteknik ApS udfører alle former for VVS-opgaver - se nedenfor noget af det vi tilbyder.

​Vi påtager os VVS-opgaver i alle størrelser både hos private og for industri og erhverv.

Stor erfaring med VVS-arbejde

Vi har mange års erfaring og ekspertise med udførelse af VVS-arbejder, så vi er rustet til at klare alverdens opgaver. Vi besidder den rette viden og knowhow, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde i den højeste kvalitet.

Vi arbejder altid seriøst, grundigt og effektivt, når vi udfører en opgave. Vores dygtige medarbejdere er fleksible og servicemindede og vi kan som regel altid finde en tid der også passer dig.

VVS-arbejde der er til at forstå

Vi står altid til rådighed med en kompetent vejledning og rådgivning inden for VVS-opgaver. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om, hvordan du opnår den mest optimale løsning, der opfylder dine ønsker, boligens behov og dine økonomiske rammer, så kontakt os for en aftale.

Vi kender til vigtigheden af at overholde deadlines, og vores medarbejdere sætter en stor ære i at arbejdet leveres indenfor den aftalte tidsramme. 

Udover garanti for godt VVS-arbejde, er vores priser også fordelagtige. Det gælder for de store opgaver såvel som for de små og mindre opgaver.

Vi tilbyder bl.a. følgende  :

Renovering, udskiftning og etablering af ny rørinstallation.

Udskiftning af radiator og montering af ny radiator - også hvis der er flere 😉

Etablering af nyt gulvvarmesystem - renovering af gulvvarmesystem.

Udskiftning, levering og montering af nyt blandingsbatteri - også hvis der flere 😉 Vi anbefaler : Hansgrohe Blandings- og brusebatterier

- se et lille udvalg af Hansgrohe under REFERENCER og få rabat ved køb af flere👍

Levering, montering og udskiftning af alle former for sanitet som toiletter, håndvaske og badekar m.v.

Levering og montering af blødgøringsanlæg til (næsten) kalkfrit vand - ring og spørg.

Udskiftning af varmtvandsbeholdere - i alle størrelser.

​Få et tilbud på VVS-arbejde

​Vi er dit lokale VVS-firma i Køge og omegn, men vi kører til VVS-opgaver over det meste af Sjælland, så ring til os på tlf. 56821488  eller skriv på info@larsen-gasteknik.dk for flere oplysninger eller få et uforpligtende tilbud på netop det VVS-arbejde du godt kunne tænke dig at få udført.