Hos Kim Larsen Gasteknik ApS monterer vi solvarmeanlæg i dit hjem eller i din virksomhed, ligesom vi foretager både service af solvarmeanlæg og vedligeholdelse af solvarmeanlæg. Vi foretager montage, service og vedligeholdelse af alle typer af solvarmeanlæg på alle typer af tag til både privat og erhverv i Køge og omegn.

​Miljømæssige og økonomiske fordele ved solvarmeanlæg

Solvarmeanlæg udnytter solens energi til opvarmning af vand i dit hjem eller i din virksomhed, hvilket er én af de mange økonomiske fordele ved solvarmeanlæg. Udover økonomiske fordele, opnår du også miljømæssige fordele med solvarmeanlæg, da de reducerer din CO2-udledning væsentligt. Det er vigtigt at få foretaget jævnlig service og vedligeholdelse af solvarmeanlæg for at opnå disse fordele, hvilket vi tilbyder hos Kim Larsen Gasteknik ApS.

​Servicering og vedligeholdelse

Sker der skader på solvarmeanlæg grundet manglende vedligeholdelse, uheld eller almindelig slitage, kan det skabe alvorlige problemer og være dyrt at udbedre.

Med jævnlig vedligeholdelse af solvarmeanlæg, sørger vi for, at dit solvarmeanlæg løbende får udbedret slid og eventuelle skader, hvormed det altid bevares i god stand. ​Dette betyder, at du undgår større skader og dermed dyre reparationer.

​Hos Kim Larsen Gasteknik ApS er vi eksperter i at udføre denne service og vedligeholdelse, hvilket betyder, at du trygt kan overlade service og vedligeholdelse af dit solvarmeanlæg til os.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud på montage, service eller vedligeholdelse af solvarmeanlæg, kan vi kontaktes på telefon 56 82 14 88.