Kim Larsen Gasteknik ApS tilbyder service og vedligeholdelse af alle typer af solvarmeanlæg.

​Miljømæssige og økonomiske fordele ved solvarmeanlæg🌞

Et solvarmeanlæg udnytter solens energi til opvarmning af vand i din bolig eller i din virksomhed, hvilket er én af de mange økonomiske fordele ved solvarme. Udover de økonomiske fordele, opnår du også miljømæssige fordele i form af væsentlig reduceret CO2-udledning. Det er vigtigt at få foretaget jævnlig service af anlægget for at opnå disse fordele og det tilbyder vi hos Kim Larsen Gasteknik ApS.

Sker der skader på dit solvarmeanlæg på grund af manglende vedligeholdelse, uheld eller almindelig slitage, kan det skabe alvorlige problemer og blive dyrt for dig at udbedre.

Med jævnlig vedligeholdelse, sørger vi for at dit solvarmeanlæg løbende får udbedret slid og eventuelle skader, hvormed det altid bevares i god stand. ​Det betyder, at du undgår større skader og dermed dyre reparationer - til gavn for din pengepung 😉 og for miljøet.

​Hos Kim Larsen Gasteknik ApS er vi eksperter i netop denne service, hvilket betyder, at du trygt kan overlade det til os at lave et tjek af dit solvarmeanlæg.

​Ønsker du service af dit solvarmeanlæg, så kontakt os på telefon 56821488 eller skriv til os på info@larsen-gasteknik.dk.