​​VVS arbejde i Køge​

Hos Kim Larsen Gasteknik ApS udfører vi alle former for VVS arbejde.

​Vi påtager os VVS arbejde i alle størrelsesformer - lige fra udskiftning og reparation af rør eller gasservice for private til helt store VVS opgaver for industri og erhverv. Vi tager os også af rørskader for forsikringsselskaber.

Stor erfaring med VVS arbejde

Hos Kim Larsen Gasteknik ApS har vi stor erfaring inden for VVS arbejde. Vi har stor ekspertise og besidder den rette viden inden for branchen, hvilket er din garanti for et korrekt udført arbejde i højeste kvalitet.

Vi arbejder altid seriøst, grundigt og effektivt, når vi udfører VVS arbejde, og vores dygtige medarbejdere er fleksible og servicemindede, så vi kan tilpasse os efter din kalender.

VVS arbejde der er til at forstå

Vi står også til rådighed med kompetent vejledning og rådgivning inden for VVS arbejde, hvis du har spørgsmål eller i tvivl om, hvordan du opnår den mest optimale løsning, der bedst opfylder dine ønsker, dine økonomiske rammer samt boligens behov.

Vi kender til vigtigheden af man overholder deadlines, og alle vores VVS montører sætter en stor ære i at alt VVS arbejde leveres indenfor aftalte tidsrammer. 

Udover garanti for godt VVS arbejde, er vores priser på VVS arbejde fordelagtige og det gælder store opgaver såvel som mindre opgaver, som f.eks. gasservice eftersyn.

​Få et tilbud på VVS arbejde

​Vi er din lokale VVS i Køge, men vi kører gerne ud til VVS arbejde over det meste af Sjælland, så ring til os på tlf. 56 82 14 88 for at få flere oplysninger eller for at få et uforpligtende tilbud på dit VVS arbejde.

Kim Larsen Gasteknik ApS

  • Ejbyvej 56, 4623 Lille Skensved
  • CVR: 82510214

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag:7.30 - 16.00*
  • Fredag:7.30 - 15.00*

* Dog ikke Grundlovsdag, 1. maj og Kristi Himmelfartsdag