Hos Kim Larsen Gasteknik ApS er vi autoriserede i gasservice og har mange dygtige og autoriserede serviceteknikere, som har stor erfaring med både reparation og vedligeholdelse af de fleste former for gasinstallationer.

Vi foretager også gasservice og regelmæssige eftersyn af gasinstallationer til både private forbrugere såvel som til industri og erhverv i Køge og omegn. Udover vedligeholdelse og reparation, gennemfører vi også påkrævede eftersyn og abonnementsaftaler på gaskedler og andre gasanlæg, så du som kunde hos os altid kan være sikker på, at alt fungerer optimalt.

​SERVICEAFTALE PÅ GASSERVICE

Ønsker du at dine gasinstallationer fungere optimalt uden at skulle tænke over hvornår du sidst fik dem serviceret, så tilbyder vi en fordelagtig serviceaftale på gasservice. Gasservice fra Kim Larsen Gasteknik ApS er altid af højeste kvalitet og service, så derfor mener vi at det helt naturligt at alle serviceaftaler skræddersys og tager afsæt i dine ønsker og behov.

Det anbefales at eftersyn af gasinstallationer laves minimum hvert andet år for at sikre alt fungere som forventet. Med en serviceaftale på gasservice, er du sikret at dine installationer bliver gennemgået som anbefalet. Når det er tid til næste tjek tager vi kontakt til dig, så du skal ikke bekymre dig om, hvornår du skal bestille eftersyn eller om der er gået for lang tid siden sidste tjek. På den måde sikre du at dit gasanlæg får den bedst mulige pleje.

​Vi tilbyder desuden vagtordning på gasservice i hele vinterhalvåret.​

GASSERVICE, VARME OG NATURGAS

Udover at tilbyde gasservice og eftersyn, tilbyder vi hos Kim Larsen Gasteknik ApS også vores ekspertise inden for naturgas. Vi er godkendt af SEAS-NVE til at udføre gasservice på installationer inden for naturgas til både private forbrugere og til industri/erhverv. 

Vi udfører derudover alle tænkelige opgaver inden for opvarmning af bygninger og herunder naturgas, hvor vi tager os af både etablering og renovering af eksisterende varmesystemer og af konvertering af elvarme til eksempelvis naturgas.

Udover erfaring med gasservice har vi mange års erfaring med kedeludskiftninger, og vi er forhandler af  Milton Megatherm gaskedler - Gaskedler / Milton Megatherm A/S

PRAKTISK INFO OMKRING GASSERVICE

​Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om naturgas eller gasservice på telefon 56 82 14 88.​

I fyringssæsonen  har vi vagt på fra 1. oktober – 30. april  og her er telefonen åben mellem kl. 07.30 og 21.30 alle ugens dage.

Tilkald rekvireret efter kl. 19.30 kan ikke udføres samme dag.

Afhjælpning af manglende varmt vand foretages indenfor normal arbejdstid mellem kl. 07.30 – 15.30.

Udenfor fyringssæsonen 1. maj – 30. september er telefonen åben mellem kl. 07.30 – 16.00 – mandag til torsdag, fredag kl.7.30-15.00, ( dog ikke Grundlovsdag, 1. maj og Kristi Himmelfartsdag).