Gasservice i Køge og omegn

Hos Kim Larsen Gasteknik ApS er vi også autoriserede i gasservice og har mange dygtige serviceteknikere, som har stor erfaring med både reparation og vedligeholdelse af de fleste former for gasinstallationer.

Vi foretager gasservice og regelmæssige eftersyn på gasinstallationer hos både den private forbrugere såvel som industri og erhverv i Køge og omegn. Udover vedligeholdelse og reparation, gennemfører vi også de anbefalede eftersyn og tilbyder abonnementsaftaler på gaskedler og andre gasanlæg, så du som kunde hos os altid kan være sikker på, at alt fungerer optimalt.

Her hos os har du ALTID mulighed for bestille et eftersyn UDEN at du er forpligtet til at oprette en serviceaftale  - det samme gælder, hvis du har driftstop på din gaskedel - så hjælper vi også.

​SERVICEAFTALE PÅ GASSERVICE

Ønsker du at din gasinstallation fungere optimalt uden at skulle tænke over hvornår den sidst har fået service, så tilbyder vi en fordelagtig serviceaftale. Gasservice fra Kim Larsen Gasteknik ApS er altid af højeste kvalitet og vi har sikkert også en aftale der passer dig og din gaskedel.

Det anbefales at eftersyn af gasinstallationer laves minimum hvert andet år for at sikre alt fungere som forventet. Med en aftale på gasservice, er du sikret at dine gaskedel bliver gennemgået, renset og justeret som anbefalet for optimal drift. Når det er tid til næste tjek, så tager vi kontakt til dig, så du ikke behøver bekymre dig om, hvornår du igen skal bestille et eftersyn eller om der er gået for lang tid siden sidste tjek. På den måde sikre du at dit gasanlæg får den bedst mulige pleje.

Ring eller skriv til os og vi sender priser og betingelser til dig.

​Vi tilbyder desuden vagtordning på vores service af gasinstallationer i hele vinterhalvåret.​

GASSERVICE, VARME OG NATURGAS

Udover at vi selv tilbyder vores service og eftersyn på gasinstallationer, så er vi også godkendt af  Andel Energi A/S (tidl. SEAS NVE ) til at udføre service på naturgasinstallationer hos private forbrugere samt erhverv og industri. 

Har du et ønske om at få udskiftet din gaskedel, så kan vi også hjælpe dig. Giv os et ring og vi giver dig et godt tilbud.

PRAKTISK INFO OMKRING GASSERVICE

​Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om naturgas eller gasservice på telefon 56821488.​

Vi har vagt i fyringssæsonen fra 1. oktober – 30. april  og her er telefonen åben alle ugens dage  mellem kl. 07.30 og 21.30.

Tilkald rekvireret efter kl. 19.30 udføres ikke samme dag, men forsøges afhjulpet pr. telefon med den vagthavende servicetekniker.

Afhjælpning af manglende varmt vand foretages altid indenfor normal arbejdstid mellem kl. 07.30 – 15.30.

Udenfor fyringssæsonen 1. maj – 30. september er telefonen åben mellem kl. 07.30 – 16.00 – mandag til torsdag, fredag kl.7.30-15.00, ( dog ikke Grundlovsdag, 1. maj, Kristi Himmelfartsdag og fredag efter denne.)